Nailner
 • Докажано ефикасен против габичните инфекции на ноктите!

  • Отстранува и спречува
   габични инфекции на ноктите
  • Видливи резултати после 7 дена
  • Клинички
   тестиран производ

  Повеќе за производите

Како да препознаете габична инфекција на ноктите

Промена на бојата на ноктот

Промена на бојата на ноктот

Промена на бојата на ноктот, односно пожолтен нокт е еден од првите знаци за габична инфекција.

Задебелување на ноктот

Задебелување на ноктот

Со возраста се менуваат и ноктите, стануваат подебели и поцврсти, но задебелен нокт може да биде знак за габична инфекција.

Деформација и лупење на ноктот

Деформација и лупење на ноктот

Возрасните и постарите лица често имаат проблем со габични инфекции на ноктите кои навлегуваат низ пукнатините на ноктите.

Болка во ноктот

Болка во ноктот

Габичните инфекции на ноктите можат да бидат многу болни, особено ако со третманот не се започне на време.

Корисни совети

Базен: идеална средина за габични инфекции на ноктите

Сончевото време и високите температури нѐ поттикнуваат на активности на отворено. Некои од нас одат на спортски игралишта, а други на базен.

Повеќе

Габични инфекции на ноктите честа појава кај спортисти

Габичната инфекција се нарекува охиномикоза. Таа е естетски проблем, но покрај неубавиот изглед на инфицираните нокти може да предизвика и болка при одење и да ја намали способноста за извршување на некои професии, како и квалитетот на животот.

Повеќе

Каде можам да купам?

Nailner 2 во 1 лак и пенкало достапни се во аптеките.