Nailner
 • Ефикасна помош во облик на пенкало и лак

  Nailner: Докажано ефикасен против габичните инфекции на ноктите!

  Nailner® пенкало против габичните инфекции на ноктите

  Nailner: Докажано ефикасен против габичните инфекции на ноктите!

  Nailner® лак против габичните инфекции на ноктите

Feature

Отстранува

Nailner® ги отстранува габичните инфекции на ноктите. Растворот со иновативен систем на аплицирање продира длабоко во ноктот и ја намалува pH вредноста.Настанува кисела средина која го спречува ширењето на габичната инфекција на ноктите.

Feature

Осветлува

Nailner® го осветлува пожолтениот дел од ноктот и го подобрува неговиот изглед после 7 дена употреба.

Feature

Спречува

Nailner® спречува појава на повторни инфекции. Одржува природно ниска pH вредност на ноктот која го спречува преживувањето на габите.

Feature

ХИДРАТИРА

Nailner® содржи состојка за навлажнување која ги хидратира и штити ноктите од сушење, со што се спречува нивната кршливоста.

Feature

Без турпирање

Турпирање на инфицираниот нокт не е потребно.

Feature

Клинички тестиран

Nailner® е клинички тестиран производ.

од корисниците забележале подобрување на инфицираниот нокт после 7 дена.

Како да ги употребувате Nailner® лак и пенкало

 • Nailner® нанесете го на чисти и суви нокти.
 • Пред секоја употреба отстранете ги остатоците од козметичкиот лак за нокти.
 • Растворот треба да се нанесе на целата површина на ноктот.
 • Почекајте најмалку 1 до 2 минути за да растворот Nailner® целосно се упие во ноктот.
 • Nailner® може да се употребува за ноктите на рацете или нозете.
 • После употребата на Nailner® производите може да нанесете козметички лак.

ЛЕКУВАЊЕ
Производите за локален третман на габични инфекции можете да ги употребувате доколку инфекцијата зафатила до 50% од дисталниот дел на ноктот. Доколку габичната инфекција зафатила повеќе од пола нокт, потребно е да се воведат системски антимикотици.

Начин на употреба

Првиот месец

Нанесете 2 пати на ден (наутро и навечер).

Вториот месец и понатаму

Нанесете еднаш на ден се додека не израсне потполно здрав нокт.

Превентивно

Нанесете еднаш на ден.

Производите кои се наменети за габични инфекции на кожа не се ефикасни кај габичните инфекции на ноктите.

ШТО ДА ОДБЕРАМ ЛАК ИЛИ ПЕНКАЛО?

Nailner

Nailner® пенкало

 • Растворот во облик на пенкало нанесете го на оштетениот нокт
 • Едно пенкало е доволно за околу 400 поединечни апликации
 • Производот не е наменет за отстранување на габични инфекции на кожа
 • Состав: етил-лактат, глицерин, вода, млечна киселина, ресацетофенон, лимонска киселина
Nailner

Nailner® лак

 • Растворот во облик на лак со мека четка нанесете го на оштетениот нокт
 • Еден лак е доволен за околу 300 поединечни апликации
 • Производот не е наменет за отстранување на габични инфекции на кожа
 • Состав: етил-лактат, глицерин, вода, млечна киселина, ресацетофенон, лимонска киселина

Инструкции за употреба >>